top of page
vastuullisuus.jpg

Vastuullisuus

un-global-compact-banner_edited.jpg

Bevetrade Oy korostaa toiminnassaan perheyrityksen arvoja, vastuullisuutta ja terveellisyyttä sekä niiden kautta syntyvää hyvinvointia koko arvoketjussa. Uskomme, että vastuullisuus on avain menestyvään ja pitkäjänteiseen liiketoimintaan sekä kestäviin ja kehittyviin kumppanuuksiin.  

 

Vastuullisuustyömme perustuu vastuullisuusohjelmaan, joka tarkastelee toimintaamme sosiaalisen vastuun, ympäristövastuun ja taloudellisen vastuun näkökulmista. Olemme kumppaneillemme ja asiakkaillemme sekä tuotteidemme kuluttajille turvallinen ja luotettava valinta. Kehitämme vastuullisuustyötämme jatkuvan parantamisen periaatteen mukaan varmistaaksemme turvalliset, terveelliset ja vastuullisesti tuotetut tuotteet asiakkaillemme ja kuluttajille sekä vastuullisen liiketavan mukaisen toiminnan ja kumppaniverkoston nyt ja tulevaisuudessa. Olemme sitoutuneet toiminnassamme YK:n Global Compact –periaatteisiin ja tuemme YK:n kestävän kehityksen tavoitteita.

EKO.png

FI-EKO-2021

Bevetrade Oy:lle on myönnetty Ruokaviraston toimesta FI-EKO-201-luomusertifiointi (luomuelintarvikkeiden tukkukauppa) (viimeisin tarkastus 25.10.2021). Lisäksi yhtiölle on myönnetty pahvipakkauksiin liittyvä FSC-sertifiointi toukokuussa 2021. FSC-sertifiointi kertoo, että pakkausmateriaalina käytettävä materiaali tulee kestävästi hoidetuista metsistä ja yrityksestä, joka kunnioittaa metsien, ympäristön ja henkilöstön hyvinvointiin liittyvää lainsäädäntöä.

Ympäristövastuu

Vastuullisuusohjelmassamme tavoittelemme oman toimintamme ympäristövaikutusten minimointia ja vähentämistä. 

Sosiaalinen vastuu

Tunnistamme, että toimintamme luonteesta johtuen sosiaalisen vastuun edistäminen on oleellinen osa vastuullisuustyötämme. 

Taloudellinen vastuu 

Tavoitteenamme on toimia kannattavasti ja tuottaa hyvinvointia sekä kotimaassa että kumppaniyrityksissämme globaalisti. 

bottom of page